Продава имот парцел място село Хераково

Продава имот парцел място село Хераково, община Божурище, близо край София

Продава се имот парцел място: с. Хераково, община Божурище, близо край София - 23 километра до центъра на столицата, 15 километра до Околовръстен път и 16 километра до Метростанция "Сливница". Имота, който се продава, се намира в новозастроявана с красиви домове северна част на с. Хераково, на улицата, водеща до Международен път Е80. Мястото се намира в близост до борова гора, разположена малко по-високо от имота - преобладаващите ветрове идват от тази посока. Отлична панорама на изток към Софийското поле, София, планините Вискяр, Люлин, Витоша, Стара планина. Парцела може да се разгледа по-долу на сферичната панорама. Виждат се и кабелите на електрокомпанията, а така също и на интернет доставчика. Имота, който се продава, е отлична инвестиция за бъдещето - местата на запад, в близост до София, вече получават полагащото им се внимание. Въздухът, водата и земята са чисти. След големия строителен бум преди няколко години, цените в околността претърпяха незначителен спад. Вече са стабилни и с растяща тенденция. Голяма част от нужната инфраструктура е изградена, предстои още. Пътят от разклона за махала Бобен до София е с международно качество - Е80, а след изграждането на автомагистрала Калотина-София, ще се освободи от международния трафик и пътуването от с. Хераково до столицата ще стане много спокойно. Имота, който се продава, е подходящ за еднофамилна или много фамилна къща, с достатъчно прилежащо място за просторен двор или ливада, овощна и зеленчукова градина, стопанство от птици и други животни за собствена нужда. Този имот в Хераково е подходящо място за пчелин - наоколо се сее слънчоглед, а по околните хълмове растат много билки. Или пък в парцела има достатъчна възможност за изграждане на редица еднофамилни жилища с малки дворчета - за продан или отдаване под наем. Също е възможно, в имота, който се продава, да се построи неголям мотел/хотел, или малка чиста фабрика/цех.

Продава: собственик.

Размер: 2,4 декара

Цена: по договаряне.

Регулация: възможна, около това място вече доста парцели са урегулирани. В момента парцела е земеделска нива.

Лице на имота: 25 метра, на асфалтирана улица.

Ток: край парцела минава 220/380 волтово трасе на електрокомпанията.

Вода: кладенец, неизграден.

Водоснабдяване: предстои.

Канализация: предстои. До изграждането - септична яма.

Интернет: кабелен LAN с добри показатели. Началото на кабелното трасе е в непосредствена близост до имота, откъдето продължава за селото. Доставчик: Пауърнет (Вече е Булсатком). Възможна е доставка на интернет достъп по радио, с най-добри показатели. Видимостта към източника е отлична.

Разстояние от имота, който се продава, до центъра на селото - около 500 метра. Непосредствена близост до кметство, поща, читалище, спирка на обществен транспорт, чешма, магазин.

Масов транспорт: Микробусна линия от село Хераково до град Божурище - връзка с градска линия № 54, или (в определени часове) директно до Метростанция "Сливница" в София. Училищен автобус Хераково-Божурище. Автобус от село Хераково до град Божурище.

За контакт:

Споделете - продава имот парцел място.
Facebook Twitter Google LinkedIn Pinterest Email

Сферична панорама на продавания имот парцел място село Хераково, община Божурище, близо край София

Използвайте мишката, за да завъртите изображението и разгледате продавания имот в Хераково във всички посоки.

Карта-маршрут за достигане от София - пътен възел "Милево ханче", до продавания имот парцел място село Хераково, община Божурище, близо край София

Възможно е да се мине и през село Пролеша - отбивка от международен път Е80 при разклона за Костинброд-Пролеша-Хераково - пътен възел Пролешко ханче

Инфраструктура около продавания имот парцел място село Хераково, община Божурище, близо край София

Кметство, поща, читалище с библиотека, училище, черква, магазини, лекар, микробусна и автобусна линии, училищен автобус, интернет достъп, бензиностанция, язовир, хотел - в село Пролеша.

Точно разположение на имот парцел място в Хераково, който се продава, със скица - зелените стрелки. Източник: http://gis.mrrb.government.bg/

В долния край на снимката са дадени GPS координатите на този имот парцел място. Продава имот парцел място село Хераково

Имот не се продава, казват старите хора. Но понякога се налага, дори човек да не желае да продава имот.