Търси във всички сайтове на Градина Вискяр:
Тук можете да се запознаете с условията и да направите Вашата поръчка с желаните семена за зеленчуци от Градина Вискяр - домати, краставици, корнишон, пипер, дини, различни видове лук, зеле, фасул, тикви, листни и кореноплодни зеленчуци. Можете да ги вземете от самата градина, а ако нямате такава възможност, можете да ги поръчате онлайн и получите чрез куриер. С фирма Еконт имаме споразумение за отстъпка, но ако смятате, че имате по-изгодни условия, спокойно можете да изберете друг куриер. С Български пощи не работя, защото най-близкия пощенски клон е на 3 лева разстояние от мен, а и епизодичните ми опити да изпращам нещо по тях е свързано с много неприятности като в крайна сметка цената излиза пак същата. Обичайно е семената да пристигат за един ден време за доставка след изпращането им. Стремежа е в рамките на една седмица да бъде изпълнена всяка поръчка. Тези семена са от органично отгледани зеленчуци, без използване на изкуствени торове, с нулева или минимална химична интервенция. Плодовете за тях са се развили и максимално узрели при естествени условия в градината, като са подбрани внимателно според качествата си. Богатата на хумус почва и липсата на изкуствени торове в Градина Вискяр спомагат за получаването на много добри семена.

Поръчка семена от зеленчуци Градина Вискяр

Можете самостоятелно да се възползвате от услугите на Виртуален офис Еконт, като подготвяте Вашите пратки. За тях Еконт Експрес ще Ви предостави отстъпка в размер на 3% за всяка куриерска пратка, по която сте платец, на територията на България. При закупуване на някои от нашите семена и разсад, те ще пътуват до Вас с преферен-циална цена на доставка с куриерите на Еконт Експрес (с приложена 20% отстъпка от цената на куриерската доставка).

Как да подготвим семената за сеитба и как да ги насеем правилно.

На тези места можете да намерите и прочетете полезна информация как да подготвите семената за сеитба. Едно добре подготвено семе пониква и се развива много по-добре, и дава по-здраво и качествено растение.

Коментари и впечатления за семена от зеленчуци Градина Вискяр

Горе на страницата има поставени бутони за споделяне в социалните мрежи. Ще е приятно, а и полезно, ако сте харесали тази страница, да я споделите. Но по-важно е да споделите Вашите впечатления и да коментирате качеството на семената от направената поръчка, както и какви растения са пораснали от тях и каква реколта зеленчуци сте получили във Вашата градина.

Градина Вискяр Ви пожелава успешно отглеждане на богата и вкусна реколта от нашите семена за зеленчуци!

Към начало на страницата